ОвенРомантични срещи, нови познанства и дори флирт, вероятно няма да 

...
ОвенРомантични срещи, нови познанства и дори флирт, вероятно няма да 
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 януари: Овни, внимавайте при закупуването на електроника!

Овен
Романтични срещи, нови познанства и даже флирт, евентуално няма да  се провалят. Денят е удобен да извършите лек намек на половинката си във връзка вашите стремежи. Очаква ви ден отдаден на удоволствията. Ако имате концепция за нов план, то не се отхвърляйте от това, заради вътрешните си страхове. Имате много мощна сила сега и това, с което се захванете в този момент, ще ви донесе триумф в дълготраен проект. Избягвайте сериозните финансови покупко-продажби през днешния ден. Ако възнамерявате да закупите или продадете парцел евентуално ще се сблъскате с редица проблеми. Внимавайте при закупуването на електроника!
Телец

Днес може елементарно да поддържате връзка и да изразявате възприятията си. Ако вашият сътрудник е засегнат, би трябвало съществено да се замислите и да откриете повода. Натискът, който ви се постанова от шефове и сътрудници във връзка с това по какъв начин да мислите и действайте, може много да ви изнерви. В последна сметка, би трябвало да сте по-балансирани и да не си слагате всичко на сърце. Разходите свързани със заеми и имуществени интервенции ще бъдат много рисковани през днешния ден. Някои непланирани условия могат внезапно да трансформират цялата конструкция на вашето финансово състояние.

Близнаци

Днес, вие и вашият сътрудник ще имате опцията да научите нещо ново за това, което ви сплотява. Може би е най-добре през този ден, да забравите за обществените мрежи - всичко това ви отдалечава от действителният живот. Възможно е да се чувствате доста самотни измежду колектива, в който работите, защото не усещате задоволително поддръжка. Ще имате поддръжката на планетите през днешния ден. Ако смятате да се заемате с покупка на жилище или различен парцел, през днешния ден е най-добре да го извършите. Въпреки това не се доверявайте елементарно и четете деликатно документите, а в случай че се наложи – потърсете и спомагателни препоръки от експерти.

Рак

Настройте този ден по този начин, че да не се окажете във времево напрежение в сантименталната си връзка. Преди всичко се фокусирайте върху вашето персонално наслаждение като двойка. Ако се чудите, за какво всички към вас са ядосани и намръщени, то погледнете личното си лице в огледалото. Ако виждате, че и вашият облик е ядосан, то евентуално вашето въодушевление е отражението, което виждате у другите. Така, че се усмихвайте повече през днешния ден. Меркурий е в преференциална финансова позиция за вас през този ден. Също по този начин ще получите доста поддръжка за увеличението на финансовото ви положение. Неприятности се обрисуват единствено през следобедните часове.

Лъв

Необвързаните евентуално ще ги сполетят любовни трепети, само че може би за малко във виртуалното пространство. В персонален проект връзките са релативно положителни, евентуално ще имате няколко противоречиви момента свързани най-вече с работата и на двамата. Вероятно, от известно време следите някого и знаете значима информация, която желаете да споделите с сътрудниците и шефовете си. Не задържайте това за себе си, а разкрийте всичко, което знаете и ще получите търсеното утвърждение на другите. Днес се чакат леки разтърсвания във финансовото ви положение. Разходите по фамилията ще набъбнат, изкушението може да ви подтикне да купувате първокласни и скъпи артикули. Избягвайте огромните разноски.

Дева

Очертава се благополучен ден за вашият брак. Взаимоотношенията с колегата ви през днешния ден са прелестни. Денят е подобаващ да отворите сърцето си и да споделите любовта си към половинката си. Днес, доста сътрудници може да ви потърсят за съвет и подпомагане, тъй че помагайте колкото можете, защото в някой сложен за вас миг, те ще ви оказват помощ. Като цяло сполучлив работен ден. Позицията на Марс може да бъде сериозен миг във финансовите ви каузи. Работете с паричните средства извънредно деликатно и не нарушавайте авансово избраните си бюджети и планове.

Везни

За някои от вас се обрисува конфликтен ден. Не е целесъобразно да започнете с решителни диалози, с цел да отвърнете на удара, по този начин ще налеете в допълнение масло в огъня. Ситуацията евентуално ще се промени към по-добро, в случай че спрете да бързате и спорите. Днес, може да попаднете на голям брой спорна информация от всевъзможни места. Повечето от информацията може да се окаже злословия и погрешни клюки, тъй че добре проверявайте всеки един факт за неговата меродавност, преди да предприемете каквито и да било стъпки. Действайте самоуверено във финансовата сфера, но имайте едно на разум през целият ден. Транзитът на Венера ви ще отвори още повече благоприятни условия за облага.

Скорпион

Днешният ден ви дава опцията да вземете най-хубавото решение по отношение на връзката ви. Вероятно ще би трябвало да деянията обективност, да извършите една ретроспекция на вашите усеща по отношение на сътрудникът си, с цел да се справите с неяснотата в интимните взаимоотношения. Не е належащо непрекъснато да страдате и да се борите, с цел да постигнете триумф. Най-важният запас, с който разполагате е вътре във вас, тъй че ценете мощните си страни. Неочаквани разноски ще обхванат част от извоюваното през днешния ден. Поддържайте спомагателен запас за изключителни обстановки и не взимайте прибързани финансови решения.

Стрелец

Днес може да зародят някои недоразумения в персоналния ви живот. Постарайте се да се изразявате доста ясно и споделяйте това, което си мислите. Не чакайте сътрудникът ви да задава въпросите, бъдете по-активни в връзката. Уверете се, че изпитвате същинска пристрастеност към работата си. Ако не обичате актуалната си работа, то евентуално е време да я промените с нещо, което ще ви доставя наслаждение. Когато намерите точната работа за вас и парите ще ви последват. Днес може да сте по-склонни да вземате решения, свързани с финансите си, без да ги обмисляте доста. Планетите не са настроени позитивно към вас, тъй че по-добре за вас ще бъде да не подхождате леконравно  към паричните си каузи.

Козирог

Всички ваши срещи ще бъдат оцветени от дълбоки, топли усеща. Ако се решите на сериозна стъпка, тогава не се съмнявайте, че предприемате верните дейности. Освен това, сътрудникът ви също ще споделя вашите сантиментални желания. Работили сте много интензивно до в този момент и към този момент ще започнете да виждате плодовете на труда си. Не се оставяйте на инерцията, а продължете в същия темп, с цел да постигнете огромните си цели. Добре се познавате и знаете какво може да постигнете. През този ден се обрисува финансовото ви положение да дръпне внезапно нагоре. Така че може освен да спечелите спомагателни пари, само че и съществено да капитализирате изключителни дивиденти.

Водолей

Днес може да изпитате потребност от красива страст, сантиментално отношение и повече деликатност. Умът и страстите ви са сложни за помиряване през днешния ден. Не правете подиуми на ревнивост по отношение на колегата си, евентуално не ги заслужава и може би ще дестабилизирате връзката си. Ако преди малко сте приключили работата по огромен план, то може да отпразнуват триумфа си. Подгответе се за идната огромна стъпка в кариерата ви. На прав път сте, тъй че не се колебайте. Планетарните новини  вероятно ще бъдат неподходящи във финансово отношение за вас. Харчете с нараснало внимание и управлявайте деликатно бюджетът си. Не се впускайте в рискови вложения или неоправдани съществени разходи.

Риби

Вашето неприятно въодушевление ще избледнее през днешния ден, когато си спомните, че спорът е единствено моментно разпръскване в подтекста на вашите взаимоотношения като цяло. Любовта е търпелива и ще изчака, до момента в който пристигна времето за помиряване. Всичко в работата ви ще си пристигна на мястото, тъй че се присъединете към ваш сътрудник, с който имате общи хрумвания. Работата ви екип ще е извънредно сполучлива. Реализирайте това, в което мощно вярвате. Марс е ядосан и може да докара до непредвидени разноски, които да породят угриженост. Препоръчително да се въздържате от приключването на разнообразни финансови покупко-продажби, с цел да избегнете неприятните затруднения.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР